Appartementen

Onze twee appartementen, de Tuinkant en de Boskant, zijn gevestigd op de bovenverdieping van ons bijgebouw. Elk appartement heeft een woongedeelte, een kleine keuken, een badkamer en twee slaapkamers. 

Appartementen

Twee km buiten het plaatsje Heeswijk Dinther ( Oost Brabant) is onze ’t Zand gevestigd. De tuinkant en de boskant, op de bovenverdieping, zijn gebouwd in 2020 en van alle gemakken voorzien. Elk appartement heeft een woongedeelte, een kleine keuken, een badkamer en twee slaapkamers voor 4 personen. In één van de slaapkamers kan makkelijk een extra bed bijgezet worden.

Tussen de appartement is een grote tussenruimte waar o.a. de info ligt en diverse spelletjes. Buiten is er een heel groot grasveld met een volleybalnet, basket, schaken en dammen. Op het terrein staat ook het inspiratiemuseum en natuurlijk een aantal zitjes en een kampvuurplaats. De kinderen kunnen hutten bouwen in het stukje bos en heerlijk rennen op het veld.

In de directe omgeving is veel te beleven met als hoogtepunten de museumboerderij, Kasteel Heeswijk, openlucht theater de Kersouwe, Alpacafarm en een blote voetenpad. Ook kun je varen op de rivier de Aa vanaf de Kilsdonkse molen.

Nog veel meer leuke activiteiten zie www.aa-land.nl.

Uiteraard is een bezoek aan ’s-Hertogenbosch zeker de moeite waard.

Wij zullen u gastvrij ontvangen en ons uiterste best doen voor een heel fijn verblijf.